Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Asiakkaiden kertomaa

Työluotsin tyytyväiset asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Katso referenssit täältä ja liity heidän joukkoonsa.

 

 

 

 

Henkinen valmentaminen eli koutsaus

"Coaching" on avaintyöntekijän, esimerkiksi toimitusjohtajan, osastoesimiehen tai johtavan asiantuntijan lyhytkestoinen valmennusprosessi, "sparraus". Sen aluksi määritellään tarkasti kehittämisen kohteet ja tapaamisten kehykset ja määrä.

Henkinen valmentaminen auttaa terävöittämään ajattelua ja toimintaa tärkeimpiin asioihin, tehostamaan toimintaa sekä määrittelemään uusia toimintatapoja. Lisäksi saavutetaan paremmin harkittua päätöksentekoa, kokemukseen perustuvaa oppimista ja pysyvää muutosta omassa toiminnassa ja ajattelussa.  Ennen kaikkea valmennuksessa pyritään ottamaan käyttöön jo olemassaolevia voimavaroja ja saavuttamaan kokonaisvaltaista kehitystä. 

Prosessi kestää tyypillisesti muutaman kuukauden ja sisältää 5-10 valmennussessiota. Valmentaja on myös käytettävissä muuna aikana keskustelemaan äkkiä nousevista tilanteista.

Valmentamisen tavoitteiden saavuttaminen arvioidaan yhteisesti prosessin lopuksi. 

Johdon koutsaus on läheistä sukua johdon työnohjaukselle.

Yksin ulapalla - Alkavan yrittäjän henkinen valmennus

Uusi pienyrittäjä kohtaa monta myrskyä purjehtiessaan kohti menestystä. Joskus usko loppuu kun sumu peittää näkymät ja polttoaine on vähissä. Mistä lisää voimia ja luottamusta?

Henkinen valmennus antaa lisäpotkua! Valmentaja auttaa yrittäjää löytämään omat vahvuudet ja energianlähteet. Saat tukea silloin kun sitä tarvitset!

Yksin ulapalla -valmennuksessa löydät itsestäsi uutta voimaa tunnin kerrallaan 2-4 viikon välein. 

Kysy lisää!