Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Asiakkaiden kertomaa

Työluotsin tyytyväiset asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Katso referenssit täältä ja liity heidän joukkoonsa.

 

 

 

 

Työhyvinvoinnilla lisää tuottavuutta

Onko organisaatiosi tehostamisruuvi väännetty jo kireälle? YT-neuvotteluiden kautta porukkaa lähtenyt paljon ja jäljellejääneet oireilevat? Ja edelleen pitää saada koneesta enemmän irti?

Ruuvia ei voi kiristää loputtomiin, joten ainoa ratkaisu tehostamisähkyyn on pitää huolta työtä tekevistä ihmisistä ja ohjata yhteisö kohti parempaa oloa. On moninkertaisesti tutkittu tosiasia, että hyvinvoiva työyhteisö on tehokkaampi, tuottavampi ja innovoivampi kuin huonosti voiva verrokkinsa. 

"Halihali-päiviä" tai saunailtoja en suosittele. Sen sijaan työluotsina autan etsimään työhyvinvoinnin keskeiset elementit organisaatiossasi. Liikkeelle lähdetään puhumalla ja tunnistamalla nykyinen tilanne. Voimme myös käyttää erilaisia kartoituksia tai selvityksiä, joilla jatkamme eteenpäin. 

Työhyvinvoinnin kehittäminen on prosessi, jossa voi päästä hyviin tuloksiin heti ja merkittäviin muutoksiin pitemmällä aikavälillä. Määrätietoisuus ja hyvinvoinnin kehittämisen jatkuvuus on tärkeää.

Kun kutsut minut työstämään työhyvinvointia kanssasi, voimme valita ja yhdistellä seuraavista työkaluista sinun työyhteisöllesi soveltuvimmat: