Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Asiakkaiden kertomaa

Työluotsin tyytyväiset asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Katso referenssit täältä ja liity heidän joukkoonsa.

 

 

 

 

Jätä minulle soittopyyntö!

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

 

Yhteystiedot

 

Työluotsi Oy

Y2703371-8

Joensuun Tiedepuisto, Rakennus 4B

Linnunlahdentie 2

80110 Joensuu

info@tyoluotsi.fi

puh. +358 50 433 9049

 

Työluotsi Tomi Tuomasjukka

tomi@tyoluotsi.fitomi@tyoluotsi.fi

 

 

Katso profiilini Linked-In palvelusta englanniksi täältä.

 

Päivitetyt referenssini  (Joulukuu 2016) löydät tästä linkistä.

Minä olen Tomi Tuomasjukka ja kutsun itseäni työluotsiksi. Haluan tällä kertoa, että tehtäväni on auttaa johtajia, esimiehiä ja työyhteisöjä onnistumaan omassa työssään!

Olen johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry) ja valmentaja. Minulla on myös työyhteisösovittelun erityisosaajan ja johdon koutsin ja mentorkoutsin (executive and mentor coach, ACC) pätevyysMinulla on myös tukeva käytännön kokemus organisaatioiden kehittämisestä, fasilitoinnista sekä viestinnästä.

Olen perusluonteeltani analyyttinen ja hyvä, läsnäoleva kuuntelija. Minä haastan asiakkaani ajattelemaan asioita uusiksi, katsomaan uudesta kulmasta. 

Työnohjauksen, koutsauksen ja sovittelun lisäksi olen käytettävissä myös kouluttajana ja konsulttina johtamiseen, työhyvinvointiin ja organisaation toimivuuteen liittyvissä asioissa. 

Taustani on metsäalalla, jossa olen työskennellyt 25 vuotta, niistä kymmenen johtajana erilaisissa kansainvälisissä yhteyksissä. Olen asunut ulkomailla kahdeksan vuotta.

Äidinkieleni Suomen lisäksi työskentelen myös englanniksi, ruotsiksi, espanjaksi ja saksaksi ja matkustan tarpeen mukaan. 

Olen Suomen Työnohjaajat Ry:n, Henkilöstöjohdon Ryhmä HENRYn ja Suomen Sovittelufoorumin sekä International Coaching Federation:in jäsen. 

Ollaan yhteydessä!

Jos haluat tietää palveluistani lisää, lähetä sähköpostia, soita tai käytä viereistä lomaketta. Palaan asiaan 24 tunnin sisällä.  

 

Työtila Joensuussa

Työhuoneeni antaa rauhallisen ympäristön työskentelyyn kahden kesken. Luotsitupani sijaitsee Joensuun Tiedepuistossa, rakennuksessa 4B.